Vill John Mayer flytta ihop med Katy?

Det går så bra i John och Katys förhållande att en källa berättar för HollywoodLife.com att vippan vill ta det till nästa nivå och leva med Katy! Läs vidare för hela insidan scoop.

Det ser ut som ökända Womanizer John Mayer kanske äntligen hittat kvinnan att tämja sina vilda sätt i Katy Perry. Paret har dejtat till och från sedan juli, men efter de två deltog i en Broadway-show tillsammans på 12 december, verkar det som det har blivit allvar. En källa berättar för HollywoodLife.com att John vill flytta in med Katy!

"John vill ta hans förhållande med Katy till nästa nivå," The Insider berättar. "Han har föreslagit till Katy att de får en plats för sig själva. Han känner som hon är en för honom och vill engagera sig fullt ut. "

Vår källa tillägger: "John är verkligen i arkitektur och vill skapa en" fristad "för sig själv och Katy." Så söt!
 
Katy och John har dejtat till och från sedan i juli. Efter två veckor tillsammans tog de en snabb paus, försonade, men sedan rapporten tog mer tid isär i oktober på grund av Johns "vandrande öga och ouppmärksam sätt."

"John kan bara inte begå, och han höll locka Katy tillbaka med löften om att han skulle förändras, men det gjorde han inte," en källa berättade för Star.

"Hon behöver killen att vara ombord 100 procent, och hon var trött att John försvinner fem dagar i sträck, sedan byte kalla henne, sedan rätar upp och behandlar henne väl, bara att gå tillbaka till sin gamla beteende några dagar senare, " sa källan.

Vi hoppas att John och Katy är säkra på att de är redo att ta språnget innan de faktiskt flyttar ihop! Det är ett stort steg!
 
-Hollywoodlife
 
PS. tänk på att detta bara är fakta och behöver inte vara sant!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0