Billboard Women In Music event

Twitter trend

#WomanOfTheYearKatyPerry trendar!
 
 
Tweet från Billboard:

Katy på Billboard’s Woman In Music event, NYC.

Det har dykt upp några bilder när Katy anländer till Billboard’s Woman In Music event, NYC. Fler bilder läggs upp så fort det dyker upp fler!
 
 
Röda mattan:
Katy och Carly Rae Jepsen
 
Katy tar emot Woman Of The Year priset:
 
 

Katy på omslaget av Billboard Magazine

 Katy Perry täcker omslaget för nyemissionen kvinnor i musik Billboard Magazine.
 

Sällsynta fan bilder

Haha märkte att det är samma tjej på alla bilderna, såg inte det först! :)
 

Dagens gif

Katy Perry- Billboard Women of the year

Katy Perry om att vara Billboards Årets kvinna!
 
 
Även efter Katy Perrys outtröttliga körning av listettor framgångar namnges Billboards Årets kvinna kom som en chock. "Jag trodde mitt år var över!" skrattade hon i en ny intervju. "Det känns som den här skivan aldrig har fått ett slut."

Skivan i fråga, 2010: s "Teenage Dream", lanserat ett antal hitsinglar, en utökad återutgivning och "California Dreams" världsturné dokumenterats i 3D-film "Katy Perry:. Part Of Me" Hon nådde nr 2 på Hot 100 med "Wide Awake", hennes senaste singel, som hon debuterade på Billboard Music Awards maj. Albumet sätte rekord med fem Hot 100 Nr 1s - en aldrig tidigare skådad bedrift för en kvinnlig konstnär.

"Jag gillar att ses som en stark kvinna och jag tror att det är vad Billboard grunden säger", sade hon.

Och Katy krediterar ett antal kvinnliga konstnärer som kom före henne, från Ella Fitzgerald till Alanis Morissette, som påverkan på hennes skyhöga karriär.

"'Jagged lite Pill" av Alanis Morissette, slog varenda låt ett ackord, en känslomässig ackord inom mig ", sade hon.

Med "Teenage Dream" cykeln bakom henne äntligen, säger hon att fans kan räkna med att bli förvånade med vad som kommer härnäst.

"Jag är glad för nästa evolution - det kommer att bli en evolution," lovade hon.

Katy Perry kommer att få sitt pris för Women of the Year vid 2012 Billboard Kvinnor i musikevenemanget i New York City på fredag, 30 november.

Video från UNICEF snowflake ball

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
 
 
-selenagoomezz

Katy pratar om sin kropp med US

 
Katy Perry har kallats "The First Lady of Hot" av Maxim, men hon känner sig inte alltid värdig titeln.
 
US fångade vecka upp med "Part Of Me" sångerskan den 28 November UNICEF Snowflake Ball i New York, där hon och andra kändisar, inklusive Selena Gomez, Uma Thurman, Tony Bennett och Kelly Ripa gick den blå mattan och hjälpte till att samla pengar för UNICEF: s livräddande barnprogram.
 
Popstjärnan, 28, var fantastisk i en tät, golv-längd, semi-sheer marin Naeem Khan klänning med en matchande kappa, Guiseppi Zanotti klackar, en Judith Leiber koppling, och Lorraine Schwartz juveler - men hon medgav att hon inte kände sig sig så bra som andra tyckte hon såg ut.

"Det känns som mitt [fett] sticker ut så dåligt just nu," hon anförtrodde oss på bash. "Jag bär nästan alltid [Spanx], men inte ikväll, och jag känner att det driver ut, vilket gör att jag ser fet ut."
 
"Jag gillar att säga att jag kör på den elliptiska i 30 minuter när jag tittar på CNN, men jag gör det inte ofta nog," tillade hon. "Så jag är typ," Åh, jag antar att jag inte passar i denna Lanvin klänningen för dessa par månader. "

Katy Perry kanske inte alltid älskar hennes kurvor, men massor av andra människor gör - inklusive på-igen pojkvännen John Mayer, som nyligen blev tillsammansmed sångaren på en romantisk tur i Old Mission i sin hemstad Santa Barbara, Kalifornien. De två har också setts packning på PDA på flera Hollywood hotspots.
 
Jag tycker inte ett dugg att Katy ser fet ut! Hennes kropp är hur fin som helst, hon har en kvinnokropp med kurvor helt enkelt!
Vad tycker ni om Katys kropp? :)
 
-USmagazine

Katy med fans @Snowflake ball

Katy Perry med på listan över mest besökta kändisarna på Bing 2012

Mest besökta kändisarna året 2012 och 2011.
 
 

Ny bild!

@sirdavidD: One things for sure, this baby will know how to MAKE that MUSIC.
 

The Smurfs 2

Filmen "The Smurfs 2", där Katy gör rösten till "Smurfan" i den tecknade filmen, redan producerats och kommer lanseras i veckan med släppta datum för premiären. I USA har filmen premiär 31 juli 2013 och i Sverige 6 September 2013. Fler datum för världspremiären för "The Smurfs 2" finns HÄR
 
 
 -Source

Katy kommer jobba med ny linje av dofter

 
Global Beauty Leader och Multi-Platinum artisten Katy Perry kommer att utveckla innovativa ny linje av dofter.

- Coty Inc., en ny framväxande ledare i skönhet, tillkännagav idag undertecknandet av mångfacetterade sångare, låtskrivare och underhållare Katy Perry att utveckla och marknadsföra sin egen linje av signatur dofter. Som en del av projektet kommer Coty distribuera också konstnärens framgångsrika existerande doft portfölj, bestående av Purr och Meow! Omedelbar verkan.

Perry går på Cotys imponerande lista av varumärken som innehåller Calvin Klein, Chloe, Marc Jacobs och Playboy, bland många andra.
 
"Vi är glada att ha en artist som är kreativ och begåvad som Katy Perry med oss Coty", säger Renato Semerari, VD, Coty Beauty. "Katy är original och vågad, hennes unika sätt till musik och livet kommer att fungera som inspiration bakom hennes nya innovativa dofter och tillåter oss att utforska nya vägar för doft skapande."

"Jag är hedrad över att få arbeta med Coty, som har producerat några av mina favorit dofter," sade  Katy Perry. "Jag är glad att dela vad som händer i mitt parfymerade världen samt som att göra Purr och Meow! mer tillgängliga i hela världen! "
 
-Source

Video från UNICEF snowflake Ball

Katy och Selena- UNICEF snowflake Ball

Katy Perry och Selena Gomez deltar i UNICEF Snowflake Ball den 27 November 2012.

UNICEF värd för Snowflake Ball, en av New Yorks mest anmärkningsvärda svart-slips galor, för att fira belysning av UNICEF snöflingor och att hedra dem vars filantropiska åtaganden att stödja sitt uppdrag att rädda barns liv. Sedan debuten 2005 har den årliga semestern tillfälle upp samlat över $ 16 miljoner för UNICEFs livräddande program.
 

Unicef SnowFlake Ball

Katy Perry anländer till Unicef SnowFlake Ball i New York City, 27 November
 
 

Tweets

 
#Happybirthdayyungskeeter trendar!
 
 
 

Katy Perry årets kvinna- Billboard

Den 30 november kommer det att finnas en händelse av Billboard i New York. De mest kraftfulla och begåvade kvinnor i musikvärlden får utmärkelser (kommer hedras). Katy Perry är en av dom, som valdes som Årets kvinna av Billboard.
 
"Affischtavlatidskrift erkänner resultaten av banbrytande kvinnliga konstnärer under de senaste 12 månaderna, och även erkänner dess totala framgång i musikbranschen och ledarskap i att omfamna tillverkningsindustrin. Katy Perry som kom in i branschen för fem år sedan har utfört mer än de flesta artister kan hoppas på i en hel karriär. Med vad som verkar vara en outtömlig källa till rekord på toppen av listorna, tillsammans med sin unika stil,  är Katy Perry en av de mest spännande och inspirerande konstnärer i branschen idag. ", Sade ledaren i Billboard, Bill Werde.
 
 

Katy och John på ett bröllop

Katy och John på ett bröllop i montana, sat,  24 November
 
 
 

Tips!!

Vet ni vem Emblem3 är? Eftersom jag är ett stort fan så ska jag tipsa er som inte vet vem det är. Emblem3 är en "grupp" (dom ser inte sig själva som en grupp)  som är deltagare i X factor USA. Dom är riktigt grymma och sjunger helt fantastiskt, dem skriver även egna låtar. Så om ni inte har upptäckt dom ännu så borde ni "följa" deras liv/resa!  Söta är dom också :)
Vill ni följa en svensk blogg om killarna klicka HÄÄR!
 

Dagens gif

Eftersom det forfarande inte finns något nytt om Katy så tänkte jag lägga upp gifs från One Direction som jag tyckte var rolig :) alla pratar om att göra något från en annan planet och så kommer Zayn där, "Yeah, I wanna get a dog"
 
 Interviewer: What is one thing each of you want to do before you're 60?
 
                                      
 
Hahha älskar deras ansiktsuttryck när han säger det!

Sällsynta bilder!!

Jess @21ST MUCHMUSIC VIDEO AWARDS EFTER FEST I TORONTO, CANADA 20.06.2010
 
 
 

Katys Wide Awake har 100 miljoner visningar på youtube

Nu har Wide Awake mer än 100 miljoner visningar på youtube.
 
 
 

Dagens gif

 
Hahaha! har ni sätt videon? Kanske Ellen som förklarade ordet kittla lite dåligt? :)

Inget nytt!

 
 
Ville bara skriva ett litet inlägg om att jag inte har glömt att blogga! :) Det finns inget nytt om Katy för tillfället!
 
Fin bild på Katy och Rihanna va? bilden är ett montage! :)

Rösta på SKP

Jag är med i en tävling på DelenaSweden.blogg.se blog Awards. Jag skulle bli såå glad om ni ville rösta på min blogg i kategorin Bästa Kändis Fansite. Rösta HÄÄR eller klicka på bilden !! :)
 
 

Tweet

Ny/gammal bild

Sällsynt bild?

Dagens gifs

<3
Haha

Katy medverkar i kampanj

Förutom sångare och modeikonen är Katy Perry också inflytelserik när det gäller att agera i kampanjer, oavsett ditt mål. Nyligen gick sångaren Paul McCartney, Brad Pitt, Dita Von Teese och andra att donera en signerad slips för en auktion för att öka medvetenheten om manliga cancer.

Auktionen ägde rum från lördag kväll till söndag av stiftelsen Cahonas Skottland till stöd för den internationella dagen för människan. Alla pengar som tas upp av auktionen kommer att konverteras till utbildning och förebygga diskriminering av manliga cancer. Här nedanför ser du den signerade halsduken med Katys autograf.
 
 
Kanske därför Katy inte var på AMAs i söndags?
 
 
 
 

Nya/gamla bilder

Nya bilder från photoshooten The Guardian 2010.
 
  

Tweet från Katy

AMA´s 2012

AMA´s 2012 reklam (Coca-Cola Red Carpet LIVE! @ The 2012 AMAs)
 

Video streaming by Ustream
 
 
 
Just nu kan ni titta på röda mattan med Coca-Cola Red Carpet LIVE.
 
Titta på videon för att följa röda mattan!
 

Live streaming video by Ustream

AMA´s 2012

UPPDATE: Ingen gala för Katy den här gången heller. Jätte tråkigt! men hon är väl väldigt upptagen just nu. Nu till en rolig nyhet, Katy vann  FAVORITE FEMALE ARTIST – POP/ROCK,  stort grattis säger vi till Katy! :)
 
 
 
Idag är det dags för American Music Awards 2012. Den här gången vet jag inte heller om Katy kommer dyka upp galan eller inte. Katy är nominerad i två kategorier, vi får hoppas att hon dyker upp!
 
Galan sänds mellan söndag och måndag för oss, kl.  01:30 röda mattan och galan 02:00 inatt. Det blir lite jobbigt för oss att kunna titta på galan pågrund av skola nästa dag. Galan sänds inte på TV. Jag kommer tyvärr inte titta pågrund av skola och jag vet heller inte om Katy kommer medverka på galan. Jag kommer informera er om galan på måndag efter skolan.
 
 

11th Annual Celebration of Dreams Gala.

3abc pratar om 11th Annual Celebration of Dreams Gala.
 

Dagens video

Victorias Secret Fashion Show 2010.
 

Ny bild med fans

Katy med fans på 11th Annual Celebration of Dreams Gala.
 
Miley Cyrus lilla syster i blått?

11th Annual Celebration of Dreams Gala (16 November)

Katy medverkar på The 11th Annual Celebration of Dreams Gala.
 
 

Katy på omslaget av More!

Katy på omslaget av tidningen More!
 
 

Zooey Deschanel pratar om Katy

Zooey Deschanel pratar om att se ut som Katy Perry på Late Show With David Letterman.
 

Katy och John på Santa barbara

Fler bilder på Katy och john på Santa Barbara
 

Katy och John

Katy och John Mayer på Santa Barbara
 
 

People´s Choice Awards 2013

Nu är dom officiella nomineringarna för People´s Choice Awards 2013 uppe. Katy är nominerad i 4 kategorier:
 
Favorite Female Singer- Katy Perry
Favorite Pop Artist- Katy Perry
Favorite music Fan following - KatyCats
Favorite Music Video-  Part of Me
 
Rösta på Katy här: http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp
Ni kan rösta hur många gånger ni vill och det behövs ingen inloggning.
 
Röstningen avslutas 13 december och galan sänds 9 Januari 2013!
 
 

Nya/gamla bilder

Bilderna är gamla men har dykt upp på internet nu. Jag har inte sätt bilderna förut, har ni?
 
 
 
 

Katy når 29 miljoner följare på twitter

Grattis till Katy som nu har mer än 29 miljoner följare på twitter.
 
 

Intervju

Katy pratar om spel och The Sims 3 i en Intervju med GamerHub.TV
 

Katy jobbar med nytt album

Är världen redo för detta? Multi-platina säljande artisten Katy Perry har officiellt återförenats med kanadensiska flera Grammy nominerade producenten Greg Wells och amerikanska musiker, låtskrivare och skådespelerskan Bonnie McKee för hennes kommande tredje studioalbum, som planeras att säljas i butikerna i sommar 2013 via EMI Music Group, Capitol Records, Red Hill och Island Records.
 
 
 

Dagens gif

HAHA!
 

The Sims 3

Ny bild för The Sims 3
 
 
En till:

Twitter trend

#WeWantKatyPerryAndRihannaDuet trendade över hela världen!
 
En duet mellan bästisarna Rihanna och Katy drömmer väldigt många om, och har gjort det väldigt länge. Även jag vill ha en duet mellan Katy och Rihanna. Det ryktades för kanske ett år sedan att de skulle ha en duet tillsammans men det har aldrig hänt, så det kanske sker på Katys nya album?  Katy har inte gett någon information om samarbeten eller duet för sitt nya album. Det ända vi vet nu är att hon jobbar med att skriva och producera ny musik till albumet.
 

Katy och John i Malibu

Kör omkring i Malibu med John Mayer (11 November)
 

Ny bild

Ny bild för The Sims 3
 

MTV EMA´s 2012

Uppdate: Katy kommer tyvärr inte medverka på galan, tråkigt!
 
Idag kl. 21:00 sänds MTV EMA på TV. För er som inte har MTV kan ni titta här: http://tv.mtvema.com/live, om den inte funkar kommer länkar till galan så fort jag hittar några. Röda mattan kan ni se kl. 20:00 här: http://se.mtvema.com/live
 
Om Katy kommer dyka upp på galan vet jag tyvärr inte, jag har hört att hon inte skulle gå eftersom hon är upptagen med att skriva och producera sitt nya album, men jag är inte säker. Vi får hoppas att hon dyker upp!
 
 

Dagens låt

Det är inte säkert att Katy Perry sjunger på låten, men det finns rykten om att hon gör täckningvocals. Det är inte officiellt sagt, men skön låt iaf! :)
 
 
(Gammal låt)

Sno stilen!

Tänkte tipsa om några fina klänningar som passar perfekt till nyår! :)
 
Klänningen hittar du här: http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/oneness-1115/one-shoulder-sequin-dress-600888-26/ för 499 kr.
 
 
 
Ps. Tänk på frakten också!

Tweet

Katy med i NRJ 2012 reklamen!

Katy Perry, Rihanna, Madonna och LMFAO med i NRJ 2012.
 

 

X Factor USA

Emblem3 sjunger The Temptations’ “My Girl,” Katy Perrys “California Gurls,” och One Directions “What Makes You Beautiful” på x Factor USA.
 

10 years of incredible music

Under de senaste 10 åren har Ellen Degeneres  haft massor av artister som gästat och uppträtt på showen. Ellen  visar några musikaliska artister som gästat showen. Kolla in den fina videon!
 

Ny musik

Den tyska prodocern DJ Zedd har publicerat en bild om  troligen en ny låt. Han arbetar med elektronisk musik, vi får hoppas att detta samarbete leder till något riktigt coolt.
 
 
 
 
 

Niall Horan pratar om Katy Perry!

Niall Horan från One Direction pratar om hur det var att kyssa Katy Perry i deras senaste photoshoot med Cosmopolitan UK.
 

I en intervju med Cosmopolitan UK, fick Niall en fråga om "vem är den sexigaste kvinnan du någonsin kysst? Niall svarar: "Katy Perry. Det var fantastiskt och mycket lila - hon hade lila läppstift på sig. Jag tror inte att det någonsin kommer att bli något häftigare än att kyssa henne ... tills jag gifter mig med henne kanske! ".

 

Liksom hans bandmate Harry Styles har Niall Horan ett öga för de äldre damerna, som han avslöjar att han har kysst Katy Perry! Niall 19, säger att  Katy är "den sexigaste kvinnan jag någonsin kysst."

 

World Records 2012

Katy Perry med i World Records 2012 som den första och enda kvinnan som slagit rekordet med 5 hits på plats #1 från ett album. 
 

Rösta på Katy!

Rösta på Katy Perry för top 99 women 2013. Webbsidan har gjort en lista över mest önskvärda kvinnor 2013, och Katy Perry är självklart med på listan.
 
För att rösta:
  • In på hemsidan: http://uk.askmen.com/specials/2013_top_99/
  • Klicka sedan på kategorin musicians
  • Nu kan du rösta genom att ge en skala på 1-10 till varje artist (Om du vill rösta på andra artister) lite längre fram finns Katy Perry, klicka på nummer 10 för Katy!  :)

 

 

Katy i inspelningsstudion

En bild på Katy i inspelningsstudion med Greg Wells. Fin bild! eller vad säger ni? hehhe
 
 

Ny bild

Tweet från Greg Wells

Greg Wells är en skivproducent, musiker och låtskrivare som har jobbat med Katy Perry flera gånger. De arbetade tillsammans i låtar för One Of  The Boys och Teenage Dream - inklusive Waking Up In Vegas, Ur So Gay och Pearl - och även vid den vackra Not Like The Movies uppträdande på 2011 Grammy Awards, där Greg spelade piano. Katy håller på med ny musik nu, så det verkar som att dom arbetar tillsammans igen? Är det fler än jag som längtar efter ett nytt album från Katy? :)

Dagens bild!

All Time Low

All Time Low nämner Katy Perry flera gången i en intervju med Clevver music. Vill ni inte titta på hela videon så kan ni titta vid 03:10, 5:08 till 05:25, 08:19 till  08:58 när dom pratar om Katy Perry.
 
 
Gif:
 
Ps. om ni vill att jag översätter något som står på Engelska, får ni gärna säga till.

Dagens video..

Intervju med EXTRA!

Katy blir Intervjuad av EXTRA om valet 2012.
 
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Katy Röstar!

Katy har gjort sin röst hörd. Bilder på Katy Perry när hon röstade i Los Feliz i Kalifornien, 6 November.
 
     
  
 

Tweet

Barack Obama vann!
 
 
 

MTV EMA Påminnelse!

Tänkte bara påminna er att rösta på Katy för MTV EMA 2012. Galan sänds 11 November i Frankfurt, bara 5 dagar kvar, Exciting! :)
 
Rösta här→http://tv.mtvema.com/vote
 
Katy är nominerad i 4 kategorier :
Best pop
Best Female
Biggest fans
Best video- Wide Awake (fansen kan inte rösta på denna kategori, bestäms av en MTV panel)
 
 

Tweet

Tweet

Twitter

Billboard-Election 2012: Talk Issues

Katy Perry, Miley Cyrus, Miranda Lambert och fler kändisar berättar om sina topp valfrågor (Rättigheter mm)
 

Ny bild!

Katy Perry och Barack Obama!
 

Dagens gif

Hahahha älskar Katys humor!
 

Svar på kommentar!

Svar: Tack så mycket! Visst kan jag göra det! :)

Gif- Wide Awake

Videos- Kampanj rally för Barack Obama

Katy uppträder på campaign rally för President Barack Obama - 11.03.2012
 

Uppträder för Barack Obama (Kampanj)

Katy med sina dansare!

Katy Perry- Grassroots Event

Det har dykt upp några bilder när Katy uppträder för Barack Obama kampanj idag!
 
 

Dagens gif

Haha!
 

Jennifer Aniston varnar Katy för John Mayer!

 
Jennifer har enligt uppgift för att  ge Katy  ett meddelande om sin ex-pojkvän, John är dåliga nyheter! Jennifer Aniston har några viktiga ord av råd för Katy Perry, enligt en ny rapport: Håll dig borta från John Mayer! Jen dejtade John för mer än ett år tills hon slutligen blev trött av hans caddish sätt och dumpade honom i 2009 - och nu vill hon förmedla sin visdom till Katy. Katy började dejta John i juli, och de har varit av och på sedan dess, men på senare tid har de varit ganska allvarliga. Som tidigare rapporterats av Hollywoodlife.com, Katy nu tror att John kan vara "den." Enligt OK!  I Tidningen har Jen försökt varna Katy att få ut av relationen innan hon blir skadad. En vän till Jennifer säger: "Katy borde verkligen se upp. Ta det från Jen. Hon har varit där och gjort det. Och det tog sina år att återhämta "John är en ökänd kvinnokarl, och Jen är inte den enda kända kvinna som har haft sina fingrar brända av honom, eftersom båda hans tidigare flickvänner -. Taylor Swift och Jessica Simpson - vet alla alltför väl om hans playboy beteende. "Jennifer gav John mer än ett år att bevisa sig själv som äktenskap material" källan tillägger. "Katy behöver varnas för Johns hypnotiska sätt innan det är för sent."
 
-Hollywoodlife

Video- Katy påväg till halloween festen!

Katy Perrys roliga sätt att störa paparazzi från Robert Pattinson och Kristen Stewart.
 
 

Tweet

Ny bild!

Ny bild från Maroon 5 halloween fest!
 

Ny blogg!

Jag har startat en blogg om Mila Kunis! Vad tycker ni om det? Självklart kommer jag ju fortsätta blogga om Katy Perry, men tyckte det skulle vara roligt att starta en blogg om Mila Kunis. Kommer ni läsa bloggen? skriv till mig vad ni tycker,  så kommer jag börja blogga på en gång.
Bloggen heter (www.swemilakunis.blogg.se) designen är inte så fin just nu, jag kanske fixar den när jag har tid, men som jag har sakt innan så är jag inte bra på såna saker, design och sånt, och photoshop kan jag typ inget om. Jag hoppas att ni förstår? :)
 
 
 
 
 
 
 

Barack Obama samarbetar med Katy

President Barack Obama samarbetar med sångerskan Katy Perry en kampanj stopp på lördag i Milwaukee, meddelade hans kampanj sent på onsdagen.

Presidenten kommer att leverera anmärkningar vad som beskrivs som en "gräsrotsnivå händelse" på Delta-konventionen ...
 
 
 

Chat Box!

Jag har jag fixat en Chat Box till bloggen. Nu kan man på ett lättare sätt kommentera/ställa frågor till mig, eller varför inte chatta med andra läsare? Ja ni kan skriva vad ni vill helt enkelt! Hoppas att ni gillar den! :)
 

Katy påväg till Maroon 5 Halloween fest (31 november)

Katy Perry och bästa vännen Shannon Woodward påväg till Maroon 5 Halloween Party.
 
 
 
 

Halloween

HAHA OMG! Katy och Shannon utklädda som  Daria & Jane till Halloween!
 

Tweet

RSS 2.0