Katy kommer uppträda för Barack Obama igen?

Katy Perry kommer uppträda för den andra invigningen av Barack Obama. Katy är en av många andra att hjälpa Barack Obama att fira sin andra invigning.

Efter att ha utfört flera konserter i pocket kommittéer innan han valdes som president Obama, är Katy Perry med i listan över föreställningar som äger rum i firandet av den andra invigningen av USA: s president den 21 januari.
 
Katy Perry, Alicia Keys, John Legend, Fun, Stevie Wonder, Usher och Brad Paisley är bland de artister som förväntas inta scenen på Konserthuset barns Konstituerande den 19 januari, enligt presidentens konstituerande kommittén. De går en lista som redan innehåller Kelly Clarkson, Beyonce och James Taylor, som kommer att utföra den officiella ceremonin på västfronten i US Capitol i Washington.
 
"Vi är hedrade och glada över att ha en så mångfacetterad grupp begåvade musikaliska gäster ansluter amerikaner över hela landet för att fira den 57: e invigningen"  sade Steve Kerrigan, vd i presidentens öppningsanförandet kommittén i ett uttalande.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0