Information om Katys nya album!

 OMG! säg att detta är sant! Sia är en av mina favorit artister och hon är otroligt duktig. Som Katy sa i intervjun med Billboard skulle hon göra samarbeten som vi fans aldrig trodde hon skulle göra. Är detta en av dom?
 
Gradvis mer information och namn är involverade i skapandeprocessen av Katys nya album avslöjas. Den här gången har det mycket Katy Perry bekräftade via Twitter att hon arbetar med det australiensiska singer-songwritern som är nominerad till en Golden Globe, Sia Furler.

Strax efter Katys stora seger vid People´s Choice Awards på kvällen Onsdag (09), gick Katy direkt till en inspelningsstudio, där hon mötte upp med sångaren Sia. Förresten, i sitt segertal PCA, avslutade Katy med en "sedan återvända till studion," men vi hade ingen aning om det skulle vara så omedelbart! Kolla in tweet från  Katy:
 

 SIA har samarbetat med Shakira, Neyo, Afrojack, Christina Aguilera, Flo Rida, Ke $ ha och andra artister. Hennes senaste samarbeten är kända och Rihannas Diamonds, där hon var ansvarig för sammansättningen av text och melodi, och Titanium (nedan) med DJ David Guetta.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0